Buď hrdý, že jsi přirozený

Když se vás dotkne láska poznáte to. Slova tady nemají moc místo… možná hloubku umí popsat poezie, ale pohled do očí milovaného je víc než světová díla byť motivována za stejného místa srdce.

Slzy, které vám těčou po tváři jsou tím nejvyšším vyjádřením lásky. Když se vás dotkne láska pláčete, vyjadřujete a projevute. Svou přirozenost její nejvyšší formou – silnou doteku, silou dojetí, hloubkou a něžnou radostí uvnitř.

I muži pláčí, když se jich dotkne láska.  Pohled můžů na cilivost na celém světě byl však pokřiven. Muži nepláčou. Co to je za nesmysl?! Mužská povaha byla uzpůsobena zájmům a přestavám o obraně, boji a válčení.

Muži v armádě musí být odstaveni a drženi od své citlivosti. Jak jinak by pak mohli jít pak zabíjet, bojovat proti dalšímu člověku. Stejnému jako oni sami, tomu muži, který má také svou matku, svou ženu a děti, které na něho čekají.

Ano svět je teď takový a tak je tomu mnohé uzpůsobeno… Má-​li se z muže stát voják, musí být změněn. Muž v něm nejprve zničen. Musí z něho být robot – roboti nepláčou.

Ženy, které se snaží uspět, dosáhnout výledků, najít si své místo v mužském výkonovém světě jsou na tom stejně.

Buďte hrdí na své slzy, na projev hloubky ve vás. Budte přirození a spontánní. Když oči vyschnou a ztratí své slzy přijdeme o projev duše, o píseň srdce, o hloubku vyjádřenou na povrchu o schopnost nechat se vidět ve své přirozenosti.

Muži i ženy pláčí svým hlasem uvnitř, nechte jej promlouvat jeho vnitřním proudem, když teče…

Ti kteří nepláčou jsou daleko hlasu svého srdce, projevu své duše, která je volná a svobodná  – v  cítění, prožívání a svém projevu.

Uvolněné a projevené nechá protékat vámi vše co přichází… neměstná se to, nehromadí, nepopírá… nemusíte zadrženou energií v sobě trpět a onemocnět.  Pokud si slzy držíte uvnitř pláčou vaše vnirřní orgány touto zadrženou energií a nemocí se projevit.

Vaše nemoci jsou pláčem orgánu, které nežili sebe…  Už jste slyšeli o tom, že určité emoce ukazují na určité nemoce?

Když se vás dotkne láska, projevte ji jak se bude chtít projevit…

Svobodně, volně, přirozeně a právě teď…

Krásné dny, s láskou Monika