NA ZNAČKY, konec roku 2015 a situace okolo Slunovratu

Milí přátelé,

nyní se dějí velké změny.  Nastalo období velkého přerodu do vnitřní kvality. Nastalo období, kdy jste podporováni pohlédnout dovnitř sebe. Podporováni, pokud jsme k tomu ochotni.

Je to i tak, že jsme puzeni a tlačeni do změn, které prověřují naše vnitřní nastavení v souladu s plánem naší duše a našimi schopnostmi. Jsme-​li v souladu, dostanou se nám lekce, skrze které dočistíme potřebné a uvědomíme si svou kvalitu, sílu a své místo. Takové lekce jsou intenzivní, velké, ale mohou být i velmi rychlé. To podle toho v které fázi zpracování se nacházíme.

Pokud nejsme v souladu s naším vnitřním vedením, je nám to ukazováno. Cítíme tu potřebu uvnitř svého těla. Ve fyzickém světě se to projevuje např:

– nespokojeností se s činnostmi, které děláme, 

– pocitem a potřebou změnit jídelníček, uvědomění, že mi některé potraviny nechutnají, nevyhovují, je mi po nich těžko,

– uvědoměním si volání a hlasu svého srdce,

– touha duše po spojení se s lidmi, člověkem, který nese podobné vibrace, má podobné zeměření jako já,

– volání po pomoci, už vím, že to nezvládnu sám, sama – protože je období spojování a podporování se navzájem,

– objevují se vám do života partnerské duše, se kterými jste si domluvili společné bytí, společnou cestu a vzájemnou podporu naplnění svých  plánů duše, 

– objevují se dávná přátelství a nebo vztahy, které je potřeba rozkřesat a zažehnout a nebo čistě a láskyplně ukončit.

Je potřeba být k sobě upřímný a dokonat věci. Nenechávat je ladem.

Můžete vnímat, že dokončení a nebo znovu otevření toho co vám poslední dny a měsíce přinesli pro vás není snadné.  Obzvlášť pokud dbáte na to mít věci pod kontrolou, pak to pro vás může být velké sousto. Protože je vám přinášeno to, co jste v tomto životě ještě neochutnali. Je to tak velké a nové, že na to nemáte názor, nemáte tu zkušenost. Zdá se vám lepší si to do života nepustit a přitom cítíte, že tahle strategie a je buď jen odklad a nebo velká chyba.

Ale nezapomeňte, že vám není nikdy naloženo víc než unesete.

ROK 2016, NA ZNAČKY

Ano v roce 2016 máme být na značkách, každý za sebe na svém místě a Slunovrat je obdobím, které nás na to připravuje.

Vyplavují se naše bolesti a strachy. Pokud rozpoznáme, že to jsou naše vnitřní omezení, které si tam vkládáme sami, bude nám pomoženo tím projít.

Je dobré mít okolo sebe další lidi, se kterými si o tom můžete povídat. Budete pravděpodobně překvapeni, kolik dalších lidí to má podobně. Neizolujte se.

Připravujete se tak o velkou podporu.  A vaše srdce či duše, vám jasně dává informace a vede vás. Důvěřujte svému vnitřnímu hlasu. Dovolte si naslouchat. Udělejte si čas a prostor své srdce slyšet.

Někteří z vás cítí velkou vnitřní radost z toho, že změny probíhají a jiní mají uvnitř sebe obrovskou paniku – co se všechno stane a změní, když změna nastane.

Ráda bych vás v tomto ohledu uklidnila. Pokud dojde k vaší proměně, je to proces vnitřní. Ten vás sám o sobě povede. Ano je možné, že změníte zaměstnání, což jsi teď neumíte představit a ani to možná nechcete…. Je tam mnoho otázek, ale co budu dělat, mám tak dobrou – myšleno výhodnou práci, tak dobře mi finančně vyhovuje…. Chápu. Ale netlačte se nikam, kde nebude cítit, že to je ono.

Pokud totiž řeknete ANO svému srdci, cestě své duše – získáte to, co teď nemáte v dosahu, spojíte se se svým vnitřním vedením  a budet vědět.

ZEPTEJTE SE SAMI SEBE, ALE NEODPOVÍDEJTE SI!

Ve vašem vnitřním světě budete vedeni, budete vědět co si přejete a budete mít stále silnější půdu od nohama. Budete vědět co chcete a jak. Navíc velmi často jste už nyní na svých místech. Osud vás tam už nyní dovedl. Obzvlášt v posledních dvou letech tolik lidí změnilo své pracovní místo a jsou již nyní tam, kde mají být.

Můžete cítit nesoulad se svou pracovní pozicí, s náplní práce a to se změní vaší vnitřní proměnou. Tlak, který v rámci své práce cítíte nemusí být ten, který vás vede z místa pryč, ale je to váš vnitřní tlak na sebe sama, na své postoje.

Období Slunovratu nám dává možnost podívat se dovnitř. Respektive, musíme se dívat dovnitř. Kdo to nedělá, cítí tlak, nervozitu, napětí. To je způsob, jakým “tlačíme”, komunikujeme skrze pocity svého těla sami se sebou. Způsob, jakým jsme vedeni si všimout.

Využijte těchto dní k vidění a zahlédnutí svého vlastního světla v sobě. Zeptejte se jej: “Co žádáš? Co si přeješ? Jak mám být v souladu a kontaktu s tebou?” A neodovídejte si!

Setrvejte a vyčkejte odpovědi, která vyvstane uvnitř vás.

MÍSTO ODPOVĚDI POCIT – TO MUŽI NESTAČÍ

Muži si často přejí jako odpověď pokyn, výzvu k akci, pokyn udělat to či ono – ale informace přijde v pocitu. Někomu tato forma zprvu přijde málo. Umí ji přehlédnout.

POCIT je to, co vás povede. Ten drobný vjem v těle, který neokecáte. Krásný pocit naplnění v srdci, při myšlence na milou osobu, rozlití tepla v celém těle, pocit měkkosti a povolení v bezpečí, radost a světlo v sobě, pocit velkého klidu a velké síly a stabilty v sobě. Tak dnes bych mohl hory přenášet. Důvěřujte svému pocitu. Ano můžete i hory přenášet a když máte sílu na toto, jistě ji najdete i na věci, které jsou ve všedním životě překážkou. Můžete mít strach oslovit ženu nebo muže, můžete mít obavy, že následovat své srdce nebude přijatelné pro rodiny, můžete mít strach, že jít za svou láskou rodinu rozbíjí a to se nedělá…. pozorujte to. Kde vás vede vnitřní touha a kde vás vede strach.

UDĚLAT ROZHODNUTÍ JE VNITŘNÍ PROCES S VELKOU ZMĚNOU ZVENČÍ

Netlačte na sebe…. rozhodnutí nemusí přijít dnes – ale vaše pozornost ano. Je nejvyšší čas začít naslouchat svému srdci a začít se ptát.

Ptejte se svého srdce, žádejte o pomoc, spojte se se svými průvodci, svou duší, srdcem – jak tomu věříte uvnitř.

Co je mou cestou? Kde mohu být šťasten – neb vaší “ povinností” je být šťatsný a toto šířit dál – protože nemůžete jinak 

Období před Slunovratem je časem, kdy jste hlouběji ve svém nitru, než kdykoli jindy v rámci roku. A zde, v hloubce svého nitra, můžete pohlédnout na své strachy, které vždy stojí velmi těsně vaší síly a moudrosti. Řekněte jim, ať na chvíli ustoupí a vy se podívejte na sebe.  Teď je nejvhodnější čas, který vás podporuje vidět to – chcete-​li. Co vidíte?

Možná máte vetší strach ze sebe a ze své velikosti a z toho žít… ale s tím vám nikdo nepomůže. Jen vy sami…

Mohu vás doprovodit a činím tak i teď, ale stojíte na svých nohou.

Štastnou cestu s láskou Monika

Další seminář:

seminář 02: Mysl a mozek tvůrce. Stabilita a jasnost

Je v člověku možnost si stvořit vlastní svět? Je a člověk to dělá... respektive je mu to děláno. Jestliže někdo zná tyto principy může je použít pro manipulaci s člověkem. Pokud je znáš ty sám, zařídíš si vlastní svět... Seminář: praxe stavu tvé tvořivé síly.

Konstelace - květen 2024

Konstelace jsou technikou s obdivuhodným působením. Zasáhnou svým vlivem nejen zadavatele konstelace a jeho bezprostřední okolí, ale dalece působí do celého rodového systému.